OM OSS - DN BYGG & INREDNING AB

"Vår röda tråd är att kunderna kan lita på oss, arbetet och produkterna"

I över 20 år har DN BYGGS målsättning alltid varit att leverera en produkt enligt kundens önskemål och att alltid hålla tiden. Under dessa år har DN Bygg & Inredning AB kunnat hålla utsatta byggtider i de allra flesta projekt, något vi är mycket stolta över. Vi lever nästan uteslutande på återkommande kunder och rekommendationer och har gått från 1,6 milj. till 72 miljoner i omsättning och hållit oss till den målsättning vi satte upp när vi startade.

Renovering av DN Bygg & Inredning

"Vår röda tråd är att kunderna kan lita på oss, arbetet och produkterna"

Historia

När Dick och Niklas hösten 2001 startade företaget i sin första form var det ursprungligen i mindre skala och med hemmakontor.

Till en början omsatte företaget ca 1,6 miljoner (2002) och bedrevs i handelsbolagsform i namnet DN Bygg HB. Våren 2003 öppnades en butik på Hantverkargatan 86 där öppettiderna endast var lördagar och söndagar. Under helgerna ritade de, samt sålde kök och monteringen utfördes i veckorna. Under 2,5 års tid var de normala arbetsveckorna 7-dagarsveckor för att på två personer kunna hålla såväl öppettider som byggtider.

Vi fortsatte att växa och sommaren 2012 flyttade vi till vårt nuvarande fina showroom på St Eriksgatan 24, efter att ha totalrenoverat lokalen. Idag är vi 40 anställda och omsätter nästan 65–75 miljoner exkl. moms årligen.

Ett modernt badrum med marmorväggar

Vi säljer Bomankök, vilket med sin anpassningsförmåga lämpar sig perfekt inne i centrala Stockholm där det är vanligt med behov av specialstommar. Efterfrågan på kök varierar mycket, vi säljer ca 70 kök per år.

För oss är det viktigare med kvalitet än kvantitet. Vi tycker själva att vi har en mycket bra produkt att leverera till er kunder, oavsett om ni vill montera ert kök själva eller anlita oss även för montaget. Våra inredningsplanerare hjälper till att forma ditt drömkök, och har ni annorlunda idéer har vi inom företaget många års erfarenhet av hur detta skall kunna lösas rent praktiskt.

Kök förvaring.