Ring oss idag: 08-54571770

Bad & tvättstuga

Badrum & Tvättstuga

Under ett genomsnittligt år renoverar vi ca 100 badrum. Våra inredningsplanerare hjälper er med planeringen av ert badrum. Vi använder ritprogram och kan därmed ge er en bättre bild över hur ert badrum kommer att se ut när det är färdigställt.

Renoveringen utförs på generalentreprenad och som beställare anlitar ni endast en enda entreprenör – oss. Vi offererar inredning till ert badrum och sköter sedan samtliga beställningar och levererar hem inredningen när det är dags för installation.

När det kommer till våtutrymmen ställs det idag höga krav på utförandet. Självklart kan ni känna er trygga med oss, vi är ett auktoriserat VVS-företag och utför våra arbeten enligt byggkeramikrådets rekommendationer.

"DN levererade från planering till genomförande och tog ett helhetsansvar. Vi blev väldigt nöjda med resultatet. Bra kundservice och stor noggrannhet."

 - Tommy S

Ring oss:

08-54571770

 

Ring oss

08-54571770

Adress

DN Bygg & Inredning AB
Sankt Eriksgatan 24
11239 STOCKHOLM

Öppettider

Mån-Fre: 10:00-18:00

Lör: 12:00-16:00

 

Stängt alla helgdagar.

Följ oss på 

* I enlighet med GDPR och den nya lagen som trädde i kraft 25/5-2018 så värnar DN Bygg & Inredning AB om din personliga integritet och jobbar hårt för att skydda och spara dina uppgifter på ett säkert sätt. Uppgifterna kommer endast hanteras av vår personal för att förbättra vår kundnöjdhet och besvara eventuella frågor eller funderingar. Vi lämnar inte några uppgifter vidare till tredje part mer än till statliga myndigheter och RECO. Vi sparar vissa uppgifter pga fakturering, offerering och annan upplysande verksamhet beroende på typ av uppdrag för att hålla hög service.