Kök & Förvaring

Kök & Förvaring

Hos oss på DN Bygg får ni hjälp med hela renoveringen av ert kök. Processen börjar med att vi bokar in ett hembesök för att mäta upp köket. Därefter ritar våra inredningsplanerare, utifrån era önskemål, upp ert drömkök i vårt ritprogram och bokar sedan in ett möte med er i butiken.

Vi ombesörjer samtliga arbeten i anslutning till din köksrenovering så att ni endast behöver anlita en enda entreprenör. Vill ni endast köpa kökssnickerier av oss, utan vår byggtjänst, går det givetvis bra.

När det kommer till val av vitvaror, bänkskivor och övriga kökstillbehör så kan vi erbjuda det mesta från ett flertal olika varumärken.

Återförsäljare av Bomankök

Vi är återförsäljare av svensktillverkade Bomankök, vilket präglas av högkvalitativa snickerier.

Om er bostad kräver flexibla lösningar löser vi det genom att tillverka stommarna i exakt de mått som passar era förutsättningar.

Vi kan måttanpassa kök, köksö och garderober utifrån era önskemål.

Tack vare Bomanköks flexibilitet kan vi även erbjuda luckbyten till era befintliga stommar.

Välj vilken luckmodell som faller er bäst i smaken, samt om den ska vara i massiv trä eller i mdf och sedan vilken ytbehandling som önskas.

 

Det finns något för varje smak, oavsett om man önskar en klassisk lucka med speglar och spröjs, eller om man önskar en mer avskalad, modern lucka.

Skulle ni mot förmodan inte hitta en lucka ur Bomans sortiment, kan vi ofta erbjuda en specialtillverkad modell efter önskemål.

Köksluckor

Våra luckor går att få i massiv trä (ek, björk, ask, al, bok, furu, körbär, valnöt)

eller i målad mdf.

 

De massiva luckorna går att få i natur, lasyr, bets eller täckmålade. Samtliga luckor går att få i valfri NCS-kulör.

 

Kontakta oss för mer info! 

Kontakta oss

Ring oss:

08-54571770