Kontakta oss

DN Bygg & Inredning AB

Sankt Eriksgatan 24

11239 STOCKHOLM

 

 08-54571770

 info@dnbygg.se

 

Skicka en förfrågan

"Vår röda tråd är att kunderna kan lita på oss, arbetet och produkterna"

Kök Badrum

Om oss - DN Bygg & Inredning AB

Då Dick och Niklas hösten 2001 startade företaget i sin första form var det ursprungligen i mindre skala och med hemmakontor. Då omsatte företaget ca 1,6 miljoner (2002) och bedrevs i handelsbolagsform i namnet DN Bygg HB. Våren 2003 öppnades en butik på Hantverkargatan 86 där öppettiderna endast var lördagar och söndagar.

Under helgerna ritade de, samt sålde kök och monteringen utfördes i veckorna. Under 2,5 års tid var de normala arbetsveckorna 7-dagarsveckor för att på två personer kunna hålla såväl öppettider som byggtider.

 

Vi fortsatte att växa och sommaren 2012 flyttade vi till vårt nuvarande fina showroom på

St Eriksgatan 24, efter att ha totalrenoverat lokalen. Idag är vi 24 anställda och omsätter 40 miljoner exkl. moms årligen.
Dick och Niklas målsättning har alltid varit att leverera en produkt enligt kundens önskemål och att alltid hålla tiden.

Under dessa 18 år har DN Bygg & Inredning AB kunnat hålla utsatta byggtider i de allra flesta projekt, något vi är mycket stolta över.

 

Vi säljer Bomankök, vilket med sin anpassningsförmåga lämpar sig perfekt inne i centrala Stockholm där det är vanligt med behov av specialstommar. Efterfrågan på kök varierar mycket, vi säljer ca 70 kök per år. För oss är det viktigare med kvalitet än kvantitet. Vi tycker själva att vi har en mycket bra produkt att leverera till er kunder, oavsett om ni vill montera ert kök själva eller anlita oss även för montaget. Våra inredningsplanerare hjälper till att forma ditt drömkök, och har ni annorlunda idéer har vi inom företaget många års erfarenhet av hur detta skall kunna lösas rent praktiskt.


Under ett genomsnittligt år renoverar vi ca 100 badrum. Vi är mycket stolta över att vi i ritprogram kan visualisera bilder för att du enklare ska kunna se hur slutresultatet kommer att bli. Vi hjälper er även gärna med förslag på badrumsinredning, vilken vi givetvis även kan rita in i visualiseringen.

 

Ni har kanske sett våra 14 bilar runt om i Stockholmsområdet. Idag arbetar vi med fastighetsägare, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi har idag ca 24 anställda men genererar även arbete till ca 15 andra hantverkare tex målare, plattsättare, golvslipare m.m. Under åren som gått har vi lärt oss vikten av att ha bra personal. Vi är stolta över våra kunniga hantverkare som med yrkesstolthet utför sitt arbete t.ex. el, vvs, snickeri m.m. Vi gör fina jobb och tar ansvar för det vi levererar. För att kunden skall känna sig trygg med vem som är i deras bostad/förening, har vi tryckta arbetskläder och är anslutna till ID 06.

 

Är du intresserad av att jobba hos oss, skicka din ansökan till jobb@dnbygg.se

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss