Övriga byggtjänster

Modernt kök med svart fläkt.

Övriga byggtjänster

Renovering av tvättstugor i flerfamiljshus

Vi har fått förtroendet från många bostadsrättsföreningar samt fastighetsägare att renovera deras tvättstugor. Vi är auktoriserade återförsäljare av Mieles professionella tvättprogram.

Helhetslösningar

Utöver hela deras sortiment av tvättmaskiner/torktumlare och övrig tvättutrustning, erbjuder vi helhetslösningar med installation och renovering av hela er tvättstuga. Vi utför arbetet på generalentreprenad, dvs ni anlitar endast ett företag. Önskar ni endast en uppfräschning av tvättstugan, kan vi även ordna med det. Kontakta oss så hjälper vi till att dimensionera tvättstugan efter era behov.

Modernt vitt och grått badrum

Vid dimensioneringen tas bl a hänsyn till:

  • Antal lägenheter
  • Antal tvättpass per dag
  • Fördelning mellan hängtorkning/torktumling osv

Vi är anslutna till ID-06 vilket ger bostadsrättsmedlemmarna en trygghet att lätt kunna identifiera oss som arbetar. Vi arbetar efter ABT06.

Miele Professional

Mieles tvättmaskiner och torktumlare har patenterade skontrummor som ger ett 45% lägre slitage på kläderna än traditionella trummor. De ger också ett bättre tvättresultat, kortare tvätt- och torktider samt lägre el- och vattenförbrukning.

Skontrumman är även ekonomiskt fördelaktig då den leder till minskade reparationer eftersom BH-byglar och liknande främmande föremål inte tränger in i maskinen. Mieles tvättmaskiner har höga centrifugeringsvarvtal.

Det lämnar låg restfukt, som leder till snabbare och energisnålare torkning. Tvättmedelsfacken sitter i fronten på maskinen, så de är lätta att nå och ta loss, vilket gör det smidigt att hålla dem rena och fräscha.

Kontakta Niklas Tannegård för förfrågningar om professionella maskiner och tvättstugerenoveringar. Niklas Tannegård, 070-716 42 00 eller niklas.tannegard@dnbygg.se

Tvättstuga

Vi erbjuder även tjänster inom

El • VVS • Målning/tapetsering • Golvläggning/slipning